7 marques de maquillatge eco i bio que ens han enamorat

per Adolescents.cat, el 28 de maig de 2021 a les 08:14
La indústria de la cosmètica és de les que mou més diners al món i alhora de les que genera més residus. Alhora, la majoria de marques conegudes de bellesa i maquillatge utilitzen ingredients químics que a la llarga poden ser perjudicials per a la nostra salut. És per aquest motiu que avui us volem parlar de 7 marques de cosmètica natural, bio i ecològica que respecta la pell i el mediambient. Perquè els petits canvis són podersos!

Les pots trobar fàcilment a internet, nosaltres et compartim dues pàgines en les que es venen productes exclusivament bio, ecològics i vegans i on trobaràs molts productes d'aquestes marques! Són Vita33 i EccoVerde. Esperem que t'agradin!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: