Mor als 32 anys l'actor Kevin Clark, conegut per la pel·lícula «Escuela de Rock»

per Redacció, el 27 de maig de 2021 a les 11:17
L'actor Kevin Clark ha mort als 32 anys després de ser atropellat per un cotxe mentre anava en bicicleta. Els fets han passat a Chicago, als Estats Units, i encara s'estan investigant. 
 

Kevin Clark es va fer conegut mundialment per la pel·lícula Escuela de Rock, en la qual es posava en la pell de Freddy Jones un dels alumnes que formava part de la banda de música de Jack Black. 

En la seva vida personal Kevin Clark també es va dedicar a la música i va crear diverses bandes. De fet, el músic acabava de formar el seu últim grup amb el qual s'havia estrenat el cap de setmana passat en un concert.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: