Logotip de Adolescents.cat

A quina edat creus que es perd la virginitat arreu del món? Descobreix-ho!

per Adolescents.cat, el 27 de maig de 2021 a les 11:24
L'empresa de preservatius Durex, sovint fa enquestes arreu del món per saber diferents dades de sexualitat. Són dades curioses que ens permet veure coses com per exemple la que us ensenyem avui: A quina edat perden la virginitat els diferents països del món?

Sembla ser que el sud-est asiàtic i Oceania són els llocs on la gent perd la virginitat més tard, mentre que els països de Sud Amèrica són els que perden la virginitat abans. I al nostre país?


La pàgina web Indy100 ha fet un gràfic i un mapa per poder veure amb claredat a quina edat es perd la virginitat (de mitjana) arreu del món. T'ho esperaves? Si algun país t'ha sorprès, explica'ns-ho als comentaris!



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: