Logotip de Adolescents.cat

7 sèries noves per començar aquest juny

per Redacció, el 29 de maig de 2021 a les 06:00
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes de maig a les plataformes audiovisuals:


 


Versió sense playbuzz
New Amsterdam, temporada 3 
L'hospital New Amsterdam es troba en una mala situació tant econòmica com de reputació. L'arribada del doctor Max Goodwin, nou director mèdic, vol posar solució a aquest problema. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 2 de juny. 

Paraíso 
Llevant, 1992, final de l'estiu en un poble de la costa. Sandra, Eva i Malena, de 15 anys, desapareixen en una discoteca sense deixar rastre. La policia sembla que no està duent a terme la investigació adequada per això el Javi, el germà petit de la Sandra, comença una recerca amb altres amics. On la puc veure? Movistar +. Quan? A partir del 4 de juny.

Loki 
Tercera sèrie de Marvel per a Disney+ centrada en els viatges en el temps del gran malvat i germà de Thor, Loki (Tom Hiddleston), déu nòrdic de les mentides que s'enfrontarà a aventures que mai s'havia imaginat. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 9 de juny.

Genera+tion 
Sèrie de mitja hora que segueix a un grup d'estudiants que veurà com l'exploració de la seva sexualitat posa a prova algunes de les seves creences més arrelades. On la puc veure? HBO. Quan? A partir del 17 de juny. 

So no worth it
Nous amics, amors i experiències es barregen en una residència universitària de Corea que acull a estudiants de tot el món. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 18 de juny. 

Élite, temporada 4 
Arriba un nou director a Las Encinas: un dels empresaris més poderosos d'Europa disposat a reconduir el col·legi. Els seus tres fills adolescents massa acostumats a tenir el que vulguin quan vulguin, posaran en perill la unió i l'amistat dels alumnes més veterans. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 18 de juny.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: