La platja del Somorrostro de Barcelona. | ACN

Quatre joves apallissen dues parelles d'homes gais a la platja de Barcelona

La platja del Somorrostro de Barcelona. | ACN
per Marc Solé, el 31 de maig de 2021 a les 08:24
Brutal agressió homòfoba la nit de dissabte a diumenge a la platja del Somorrostro de Barcelona. Segons ha avançat Tot Barcelona i ha pogut confirmar NacióDigital, quatre nois eren a la sorra quan un grup de quatre persones "d'entre 25 i 30 anys" se'ls hi ha apropat a crits de "maricons de merda", "fora d'aquí" i amenaces. Tot seguit han arribat les agressions físiques.

Cops i puntades de peu, sorra a la cara i escopits a tots quatre, que no han rebut cap ajuda de les persones presents a la platja, punt de reunió habitual entre colles de joves a la capital. Una de les víctimes, la més greu, es troba ingressat a Vall d'Hebron i serà intervingut quirúrgicament després de patir una fractura de mandíbula. En declaracions a NacióDigital, Eugeni Rodríguez, president de l'Observatori contra l'Homofòbia, assegura que "li han trencat la boca, literalment" i necessitarà una reconstrucció.


Davant d'aquest "salt en l'escala de violència", Rodríguez assegura que la comunitat LGTBI+ es troba "consternada i preocupada". A banda, explica que les víctimes "no estan bé i tenen por". Els agressors van aconseguir fugir, però els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets i detenir-los.

L'Observatori contra l'Homofòbia, que vetlla pels drets de la comunitat LGTBI+, ja s'ha posat en contacte amb les víctimes i s'ha posat a la seva disposició. També es troben en "contacte permanent" amb els Mossos, a qui les víctimes ja han presentat denúncia. També s'han posat en contacte amb el regidor de Drets de Ciutadania i Participació de l'Ajuntament de Barcelona, Marc Serra, i ha manifestat la voluntat de contactar amb la nova consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge.








 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: