Rosalia posa de moda un dels accessoris més famosos dels anys 90

per Adolescents.cat, el 6 de juny de 2021 a les 08:30
Si no ets dels 90 potser no et sonen els xumets de colors, però potser els has vist per casa si tens germans/es o cosins/es més grans. Van ser un hit en aquella època i els vèiem en gairebé totes les escoles. Moltes nenes se’ls penjaven com collarets i s’intercanviaven colors amb altres persones. El millor de tot? Prometien donar sort!

Ara Rosalía ens ha transmès molta nostàlgia amb aquestes fotos que ha penjat a Instagram. Porta un collaret de cadena grossa ple d’aquests icònics xumets. Què et semblen? T’agraden?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)













Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: