La història darrere una de les cançons més famoses del món de les sèries

per Redacció, el 31 de maig de 2021 a les 11:11
Smelly Cat és una de les cançons més icòniques del món de les sèries. De fet, no només l'han versionada artistes com Lady Gaga –que va sorprendre amb un espectacular cover a Friends: The Reunion -, si no que també l'han tocada cantants com Taylor Swift la qual va convidar Lisa Kudrow -Phoebe a Friends- a interpretar-la amb ella durant una gira. 






Ara bé, com va sorgir aquesta peculiar cançó? La lletra va ser idea de la guionista Betsy Borns, la qual utilitzava experiències reals que havia viscut per escriure algunes de les escenes de Friends. "En aquell moment tenia un gos que feia molta pudor. De fet, vaig decidir posar-li Gouda perquè feia olor de formatge podrit. Vaig pensar que seria divertit incloure una cançó a la sèrie que parlés d'això", va explicar la guionista en una entrevista.

Finalment ella i Adam Chase, un dels altres escriptors de la sèrie, van optar per centrar-se en un gat en comptes d'un gos, ja que creien que la lletra era més "graciosa" així.

Lisa Kudrow, Phobe, va ser l'encarregada de donar-li forma, posar-li melodia i convertir-la en un dels temes més recordats de la història de les sèries.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: