Ciutadans amb mascareta a Barcelona | Adrià Costa

Quan podrem deixar de portar mascareta en espais exteriors?

Ciutadans amb mascareta a Barcelona | Adrià Costa
per NacióDigital, el 2 de juny de 2021 a les 09:14
La mascareta en exteriors podria acabar aviat. El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, ha dit que "pot ser factible que a mitjan o finals del juny la mascareta en llocs oberts no sigui necessària". "Molt probablement a finals de juliol no serà necessària. Fins i tot a mitjan o finals de juny si fem bé les coses", ha matisat.

Castella-la Manxa i Madrid han obert aquest dilluns el debat sobre el final de les mascaretes en espais exteriors. El president manxec, Emiliano García-Page, ha anunciat aquest dilluns que té la "determinació de suprimir la mascareta en espais oberts, en espais públics".La presidenta de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso, també ha anunciat que estudia la possibilitat de suprimir les mascaretes en espais oberts, una mesura que ja va avançar. 


A hores d'ara la mascareta és obligatòria excepte en cas de persones amb alguna malaltia que els impedeixi portar-ne, esportistes quan estiguin fent activitat física a l'aire lliure i en activitats amb què sigui incompatible, com ara per banyar-se a la platja.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: