Així serà el calendari del curs 2021-2022

per V. R., el 2 de juny de 2021 a les 14:24
Ja hi ha calendari del curs 2021-2022. Començarà el 13 de setembre i finalitzarà el 22 de juny per als ensenyaments infantil, primària, ESO, Batxillerat, grau mitjà i grau superior. 

Les avaluacions extraordinàries de l'ESO seran del 17 al 22 de juny, just després, com en els cursos anteriors, de l'avaluació final ordinària. Les dates dels examens finals dels cursos de 2n de Batxillerat i els de grau superior es veuran supeditades a les decisions de cada centre, que hauran de quadrar-les amb les necessitats de cadascun d'ells en la inscripció d'accés a la universitat.


Quan seran les vacances de Nadal? I Setmana Santa?

Les vacances de Nadal del curs vinent seran entre el 23 de desembre i el 7 de gener, ambdós inclosos. A Setmana Santa les classes s’aturaran entre l’11 i el 18 d’abril, també ambdós inclosos. En el marc del calendari, els centres disposaran de 3 dies festius de lliure disposició que es podran fer repartits en els diferents trimestres i que no poden coincidir amb els d’inici i final de les classes i s’han de preveure en la programació general del centre. 




Calendari escolar 2021-2022 by Naciodigital

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: