Logotip de Adolescents.cat

Coneixem més de prop el món del teatre i els joves que s'hi dediquen visitant La Mostra d'Igualada

per Redacció, el 3 de juny de 2021 a les 10:55
Fa uns dies es va acabar la 32a Mostra d'Igualada, la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya! Una 32a edició més necessària que mai que va suposar el retrobament dels professionals de les arts escèniques i l'oportunitat de les companyies i artistes per tornar a exhibir les seves creacions! 

La Mostra 2021 va comptar amb la participació de 47 companyies, 39 de Catalunya i 8 de la resta de l'Estat i amb desenes d'espectacles, molts d'ells pensats per al públic jove. 


Nosaltres no ens ho vam voler perdre i vam parlar amb alguns dels seus protagonistes. Us deixem amb el reportatge que vam fer:



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: