Acaben d'estrenar una nova sèrie sobre la vida en un pis d'estudiants de Girona: tot el que se sap!

per Redacció, el 6 de juny de 2021 a les 21:00
Com que sabem que us encanten les sèries sobre pisos d'estudiants, us volem donar bones notícies! Aquest diumenge, 6 de juny, s'estrena "Moodles i noodles", una websèrie de cinc capítols sobre la vida en un pis d'estudiants universitaris, al Barri Vell de Girona. Avui s'ha fet la presentació oficial a la UdG i el Long no hi ha volgut faltar, ja veureu perquè ☺. 

 Sobre què va la sèrie? Sobre un grup de nois i noies que comparteixen la vida mentre estudien a la Universitat de Girona. En un pis del Barri Vell, fan festes, es molesten durant els dies d'exàmens, s'acompanyen durant les tempestes climàtiques i emocionals, es posicionen davant dels grans problemes de la humanitat i tenen les típiques mogudes de convivència. El curs passa sense adonar-se'n, entre moodles i noodles. 

 On la podem veure? La podeu veure sencera a partir d'aquest diumenge, a les 21.00, al web www.mooodlesinoodles.com.

Qui són els protagonistes?


Us expliquem una mica més sobre els estudiants que apareixen a la websèrie: 

La Carla (Berta Cardona) 

És de les Illes, viu a Girona des de l'any passat i fa Medicina a la UdG perquè vol ser forense. Està súper integrada al pis, a la uni i a la ciutat (és la reina de Barraques). Des que s'ha apuntat a l'Aula de Teatre, ha fet amics a totes les altres facultats. 

En Xevi (Pol Riera) 

És gironí i estudia filo. Filosofia. Quan no està pel pis (poc), s'estira tot bucòlic sota el ginko de Lletres i s'inspira llegint clàssics (també s'aprèn cites de memòria per impressionar). És un tiu pràctic, un cuinetes i un bon col·lega. 

L'Alisha (Ravina Giri) 

És tot cor, una lluitadora de totes les causes possibles. És el súper glue del pis: fa de mama de tothom, fins i tot, de les plantes perquè és l'única que les cuida. És súper organitzada i responsable, com a bona estudiant de Dret. Té molts somnis (de tota mena) i els vol fer realitat. 

En Diego (Ton Vieira) 

Comença mestre en educació primària aquest curs i no és el típic novato (més de sobrat no pot anar, venint de la gran ciutat...). Molt vegà, molt Friday's for Future, moltes jams i poc anar a classe. Ell, que es pensa que ho sap tot, descobrirà més coses de les que es pot imaginar. 

Càmera, el friqui del pis

Com es diu? Quants anys té? D'on és? Ah sí! Fa comunicació, clar, tot el dia darrere la càmera i gravant però... què més en sabem? Mireu-vos la sèrie per descobrir-ho!



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: