La broma va sortir malament a Ortuella
vídeo

La perillosa moda entre els joves que gairebé acaba en tragèdia

Un vídeo mostra com una noia evita un atropellament per poc

La broma va sortir malament a Ortuella
per A.V., el 3 de juny de 2021 a les 13:59
Els reptes virals s'escampen cada vegada més de pressa. L'últim en afegir-se a la llista ha estat un challenge que es realitza mentre es passeja en grup pel carrer. Així, tot caminant, un membre de la colla n'empeny un altre per provocar un xoc amb persones desconegudes.

Deixant de banda que la broma és incompatible amb mantenir la distància de seguretat obligatòria per la pandèmia, hi ha riscos evidents. Pot provocar ensurts, caigudes, lesions... i en casos extrems, fins i tot atropellaments.



És el cas viscut -i gravat- a Ortuella, al País Basc. Un grup de joves caminava per la vorera quan es va trobar dues noies de cara. Llavors, van llençar una amiga contra les desconegudes amb la mala sort que va passar pel mig i va caure sola al mig de la carretera.


En aquell moment va passar un cotxe per la via i va impactar amb la noia, que va ser traslladada a l'hospital. Per sort, no va ser plenament atropellada i no va patir lesions importants, però l'ensurt va ser enorme, tal com mostren les imatges.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: