Quin és el teu horòscop musical? Descobreix-ho!

per Redacció, el 4 de juny de 2021 a les 08:55
Spotify acaba de llançar Only You, una nova funcionalitat per fomentar els continguts personalitzats de cada usuari. L'opció es pot fer servir a través de l'app de la plataforma i té una estètica similar a les stories d'Instagram.

I per què serveix aquesta nova funció?

 

Es traca d'una secció d'entremetiment a través de la qual l'usuari pot descobrir els seus hàbits musicals. Per exemple, l'app et diu quins són els artistes més "oposats" que escoltes, quines són les combinacions musicals més peculiars que fas i també de quins anys acostumen a ser els temes que reprodueixes. Però això no és tot. 

 
Aquesta vegada Spotify ha volgut barrejar la música amb un dels temes que sempre ha generat més interès entre la gent: l'horòscop. Així doncs, la funció Only You també et diu quins artistes són el teu signe solar, el teu signe lunar i el teu ascendent. És a dir, t'ofereix una carta astral musical. 

L'únic que cal fer per descobrir-la és entrar a l'app de la plataforma, anar a la pàgina d'inici i accedir a la secció "Only You". Un cop dins, es mostra tota aquesta informació mitjançant diferents stories.
 
T'agradaria fer-te la carta astral? Tot el que has de saber!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: