No saps a què et vols dedicar? Aquesta iniciativa et pot ajudar a aclarir-te

per Redacció, el 6 de juny de 2021 a les 06:00
El millor per saber si t'agrada una cosa o no és provar-la. Sí, ho sabem, és una frase molt típica, però de vegades ens n'oblidem. I per què us estem dient tot això? 

Doncs per explicar-vos que durant l'estiu es fan cursos que us poden ser molt útils a l'hora de triar el vostre futur professional. Cursos pràctics que us permetran saber més sobre l'àmbit que us agrada i on tindreu l'oportunitat de mostrar les vostres habilitats i aprendre'n de noves. 

Així doncs, si esteu dubtant sobre què estudiar us poden anar molt bé per aclarir-vos i fins i tot per descobrir noves vocacions. Us expliquem una mica més sobre els cursos de la Summer School del centre LCI de Barcelona que es faran aquest juliol:
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: