Aquest famós cantant confirma que ho ha deixat amb la seva parella

per Redacció, el 7 de juny de 2021 a les 11:35
Liam Payne i Maya Henry ja no estan junts. Així ho ha confirmat el cantant durant una entrevista mesos després que la parella s'hagués compromès. 

"Estic decebut amb mi mateix i em sap molt greu ferir les altres persones", ha assegurat l'artista. De fet, Liam Payne ha confessat que "no és bo amb les relacions" i que li costa gestionar-les. "He d'aprendre a treballar aquest aspecte i sobretot a treballar algunes coses sobre mi abans de començar res amb algú", ha afirmat el cantant.

 

L'artista, que va saltar a la fama amb One Direction, va anunciar el compromís amb la model Maya Henry el setembre de 2020. Ho va fer al programa Good Morning America després de mesos de rumors sobre un possible casament. Unes setmanes més tard, però, la relació va començar a anar malament i la parella va trencar durant el confinament d'aquest 2021, segons ha explicat el cantant.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: