5 jocs per fer al llit amb la persona que t'agrada

per Adolescents.cat, el 13 de juny de 2021 a les 08:46
Ganes de passar una bona estona amb la persona que t'agrada? La sexualitat engloba moltes coses i no necessàriament hi ha d'haver penetració per compartir intimitat i sexualitat amb una altra persona. De fet hi ha pràctiques molt excitants que ens poden donar encara més plaer! Aquests jocs serveixen com a preliminars o simplement per compartir una estona d'intimitat fent el que us sentiu còmodes i prou.

Recordeu que sempre s'ha de fer servir protecció, no només pels embarassos no desitjats, sinó també per evitar malalties de transmissió sexual. Esperem que us agradin els jocs!

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: