Aquestes són les 10 sèries més HOT del moment, segons els espectadors

per Redacció, el 8 de juny de 2021 a les 09:49
Quina és la sèrie més excitant dels últims anys? Segons els espectadors Bridgerton ocupa el número 1 del podi. Així ho revela un estudi que recull la revista Elle i en què van participar més de 1.000 persones. Per elaborar-lo, els autors van demanar als usuaris que puntuessin les ficcions en funció de les seves escenes de sexe. 

Un cop fet, van agafar aquestes avaluacions i les van creuar amb altres dades, com ara el nombre de petons que apareixia en cada sèrie, els nus, les relacions sexuals, etc. El rànquing que van elaborar és el resultat d'aquesta feina. Aquí el teniu: hi esteu d'acord?


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: