Logotip de Adolescents.cat

3 característiques que ens fan (molt) atractius, segons un nou estudi

per Redacció, el 8 de juny de 2021 a les 12:20
L'atracció que sentim cap algú té més a veure amb la seva personalitat que no pas amb el seu físic. Així ho assegura un estudi publicat per Pshycology Today. Segons la investigació, aquestes són les tres característiques que més ens criden l'atenció de les altres persones:

 


Versió sense playbuzz:

El sentit de l'humor
Segons l'experiment portat a terme pels científics Viren Swami i Adrian Furnham, el sentit de l'humor és un dels trets més valorats per la majoria de la població a l'hora d'escollir una parella estable. De fet, d'acord amb els investigadors, solem considerar més atractives les persones que ens fan riure, independentment del seu aspecte.

La manera en com ens expressem 
Segons l'estudi, la manera en com ens expressem és clau en la seducció. Els investigadors assenyalen que acostumem a experimentar una forta atracció cap a aquelles persones capaces de captar la nostra atenció quan ens expliquen una història o una anècdota.

Ser extravertit
Les persones obertes i a qui els resulta còmode relacionar-se amb els altres ens solen cridar especialment l'atenció. El motiu és que els individus amb aquest tipus de personalitat solen tenir l'habilitat de crear un bon ambient i fer-nos sentir a gust, dos factors que fan que estiguem més receptius.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: