TEST Aprovaries l'examen de castellà de la selectivitat?

per Lluís Girona, el 9 de juny de 2021 a les 08:47
Les proves d'accés a la universitat (PAU) han arrancat aquest dimarts al matí amb un examen de castellà que la majoria d'estudiants han qualificat "d'assequible". En les dues opcions que oferia la prova apareixien preguntes relacionades amb un fragment de «Luces de Bohemia», de Ramon Valle-Inclán.

Els altres dos textos -només calia elegir-ne un- eren «Sobre coleccionistas», un article de Carme Riera a La Vanguardia, i «Nada», de Carme Laforet. En l'apartat de redacció, una de les opcions era sobre si hi ha prou llibertat en el periodisme actual o sobre els avantatges i els inconvenients de col·leccionar objectes.

Tot i que els estudiants en general han considerat l'examen fàcil, hi ha hagut una pregunta sobre les figures retòriques que ha generat polèmica. Et deiexem amb algunes de les preguntes que apareixien a la prova: les encertaràs totes?


 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: