Així és l'estil en biquinis que marcarà tendència aquest estiu

per Redacció, el 9 de juny de 2021 a les 09:57
Cada any sempre hi ha un estampat o un estil concret que marca tendència en el món de la moda de bany. Doncs bé, aquest 2021 sembla que l'underboob serà la gran estrella de l'estiu.

Es tracta d'una tendència que ja havíem vist anteriorment, però que en les últimes setmanes està agafant molt protagonisme, sobretot entre les celebrities i influencers, com ara Bella Hadid o Jessica Goicoechea, entre altres. 

Com el seu nom indica, l'underboob consisteix a deixar al descobert la part inferior dels pits, col·locant el biquini una mica més amunt de l'habitual. Així doncs, és un estil que es pot recrear gairebé amb qualsevol peça de bany.

Us agrada o més aviat l'odieu?

 


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: