Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents confessen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 9 de juny de 2021 a les 12:54


Com cada dimecres, arriba un nou volum dels secrets més ben guardats dels adolescents!


 


Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys 
Tinc una mania i és que m'agrada que em llepin. M'és igual a on, peus, cames, orelles, cara...em posa molt. Sóc raro, ho sé. 

Noia, 15 anys 
Mai ho admetré, però de vegades m'imagino que els nois que m'agraden estan com en una cabina secreta i transparent i m'estan observant. Llavors començo a fer postures sexys i tal... 

Noia, 15 anys 
El meu primer lio va ser amb una amiga meva a 1r d'ESO. Només ens vam liar per provar com era i tal. Però un dia així parlant va sortir el tema i ens vam tornar a liar. Ella té nòvio des de fa un any, però encara seguim liant-nos moltes nits. 

Noia, 14 anys
A vegades penso que les meves amigues de l'institut no són ben bé les amigues que jo necessito i m'agradaria conèixer una colla on jo encaixés totalment. El problema és que sóc supertímida i em costa bastant obrir-me, tot i que ho intento. Vaig millorant, però em costa bastant, ja que no confio 100% en mi mateixa. Adolescents us demano si us plau que els hi doneu oportunitats a les persones tímides perquè a vegades som molt diferents de com ens veieu en una primera impressió. 

Noia, 14 anys 
Fa quatre anys vaig conèixer un noi i ens vam portar super bé fins avui, que som millors amics. El problema es que m'he enamorat d'ell i fa poc li vaig dir. Em va dir que no passava res i em donava el temps que necessités. Al cap d'uns dies volia ser amable i preguntar-li que tal li anava fins que el tema va evolucionar fins a parlar dels meus sentiments i es va portar com un capullo. Ara fa tres dies que no ens parlem. Ara mateix no sé què fer. 

Noi, 15 anys 
Un dia a casa teníem gelatina a la nevera i sempre havia volgut provar una sensació diferent, així que vaig posar-hi la polla. Va ser molt satisfactori la veritat.

Noia, 14 anys
Tinc molts tangues que compro d'amagat perquè els meus pares no ho sàpiguen. Me'ls rento a mà perquè no els vegin, em fa com molta vergonya.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: