TEST Aprovaries l'examen de català de la selectivitat?

per Lluís Girona, el 10 de juny de 2021 a les 08:29
Les proves d'accés a la universitat (PAU) van arribar al seu segon dia aquest dimecres al matí amb l'examen de català. Els estudiants van haver d'elegir entre respondre preguntes relacionades amb un fragment de la novel·la «El temps de les cireres», de Montserrat Roig, o bé d'un article sobre salmons transgènics del científic Salvador Macip a l'Ara.

En la part comuna, els estudiants van haver de respondre també a les preguntes sobre les lectures obligatòries d'aquest curs, que eren «Terra baixa», d'Àngel Guimerà, i «Mirall trencat», de Mercè Rodoreda, a més de diverses qüestions sobre sintaxi, ortografia i gramàtica.

I tu, aprovaries l'examen de selectivitat de Llengua catalana i literatura d'aquest any?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: