Logotip de Adolescents.cat

Ester Expósito explota a Instagram per uns rumors sobre ella i Alejandro Speitzer

per Redacció, el 10 de juny de 2021 a les 09:20
"Em sembla lamentable la informació absolutament FALSA i cruel que s'ha donat en un mitjà de comunicació (si se li pot dir així) sobre l'Alejandro i el que ha estat la meva relació amb ell". Així de contundent ha estat Ester Expósito a l'hora de denunciar els rumors que han publicat alguns portals sobre ella i la seva exparella. 

Unes declaracions que arriben després de la ruptura amb l'actor mexicà Alejandro Speitzer, amb el qual sortia des de feia més d'un any. 


Si bé l'actriu no ha citat cap notícia en concret, tot fa pensar que es referia a la publicada per TV Notas. En un article, aquest mitjà assegurava que l'Alejandro tenia un comportament "prepotent", no pagava el lloguer del pis que compartien i "no movia ni un dit" ni ajudava en res. 

Una informació, que com ha dit Ester Expósito, és totalment falsa. "Mai dedicaria ni un segon a desmentir alguna cosa com aquesta si no fos perquè està arribant a repercutir en la rutina diària d'Alejandro. Ell és una de les persones més meravelloses, generoses, amables, treballadores i humils que he conegut en la meva vida. Els que estan o hem estat prop d'ell ho sabem. Només es mereix el millor", ha assegurat.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: