Descobreixen que aquesta part del nostre cos pot ser un indicador de la nostra intel·ligència

per Redacció, el 10 de juny de 2021 a les 09:50
Diuen que els ulls són el mirall de l'ànima i pel que sembla, també, de la nostra intel·ligència. Un estudi científic publicat aquest 2021 ha revelat que la mida de les nostres pupil·les pot ser un indicador de certes capacitats cognitives. 

Per arribar a aquesta conclusió, els investigadors de l'Institut de Tecnologia de Geòrgia van sotmetre a més de 500 participants a diverses proves cognitives per avaluar la seva capacitat de concentració i de raonament, entre altres. Prèviament, els científics havien mesurat les pupil·les de cada un d'ells per tal de poder establir una relació entre aquesta variable i els resultats dels tests d'intel·ligència.


Pupil Privacy GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Després d'analitzar totes les proves, els investigadors van observar que les persones amb una pupil·la en repòs més àmplia presentaven una intel·ligència més avançada: altes capacitats de concentració i de retenció de la informació. Aquesta investigació, doncs, és una prova més de la connexió que existeix entre el cervell i els ulls, els quals són un indicador de moltíssims factors. 


Si després d'haver llegit això us pregunteu quina mida fa una pupil·la "normal", us deixem amb algunes dades: quan està en repòs el seu diàmetre és d'entre 3 i 5 mm i quan es dilata pot arribar a fer fins a 9 mm.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: