Un carrer de Barcelona, el segon millor del món

per Jordi Velert Irles, el 11 de juny de 2021 a les 09:20
El passeig de Sant Joan, a Barcelona, s'ha col·locat en la segona posició del rànquing dels 30 millors carrers del món on viure de Time Out International. Només se situa per darrere de la Smith Street, de Melbourne (Austràlia).

Inicialment, l'enquesta Time Out Index va demanar a 27.000 habitants de ciutats d'arreu del món pels seus carrers favorits. A Barcelona, a més del passeig de Sant Joan, van quedar com a candidats el passeig de Gràcia, la rambla de Catalunya, el carrer Enric Granados i la Rambla.


Entre els arguments de la redacció de la revista per triar el passeig que comença a l'Arc de Triomf, un és que hi convergeixen quatre barris diferents; i un altre, la reforma urbanística verda del carrer. A més, Time Out en destaca la concentració de llibreries de còmics i la combinació de bars i restaurants tradicionals amb altres més moderns. Què en penseu?






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: