Així és el professor espanyol que sempre posa un 10 als seus alumnes i que ara podria perdre la seva feina

per Redacció, el 11 de juny de 2021 a les 10:47
T'imagines tenir un professor que sempre posi un 10 als seus i les seves alumnes? Doncs aquest és el cas de Yvan Pozuelo, un mestre de francès d'un institut de Gijón, Astúries, que ha estat expedientat per la seva conducta. 

El docent ha estat acusat, entre altres càrrecs, de negar-e a aplicar l'avaluació formativa i s'enfronta a sancions que podrien anar des de l'expulsió de l'institut fins a la suspensió de feina i sou durant sis anys! 


Yvan Pozuelo fa més de 10 anys que fa classes, però la polèmica no va començar fins fa poc arran d'un llibre que va publicar on qüestionava el sistema educatiu actual. A més, en diverses entrevistes a mitjans de comunicació, assegurava que estava en contra de les notes perquè eren "un paràsit per a l'aprenentatge". "Les notes no sumen, només resten, discriminen i segreguen", explicava, per això aplicava "la rebel·lió del 10". 
 

Tant els seus companys d'institut com alumnes han iniciat una campanya de signatures perquè s'elimini l'expedient que se li ha obert, que qualifiquen d""injust". 
Ara caldrà esperar a veure com es resol el cas. Vosaltres què en penseu?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: