5 sèries poc conegudes que et poden agradar

per Redacció, el 11 de juny de 2021 a les 13:17
Hi ha moltíssimes sèries. Tantes que algunes passen desapercebudes tot i valdré la pena. Us portem algunes ficcions que creiem que us poden agradar. 

Home Ground 
Tot comença quan un club de futbol de primera divisió perd el seu entrenador de manera inesperada. Serà una dona, Helena Mikkelsen, qui s'encarregui de substituir-lo i agafar les regnes del club. La sèrie tracta temes com el masclisme o l'assetjament i ens fa reflexionar sobre certes actituds que molts hem tingut. On la puc veure? Filmin. 
 
Poldark 
Ross Poldark torna a Anglaterra després de lluitar a la Revolució Americana. La seva família i amics pensaven que estava mort. La dona amb què esperava casar-se està ara compromesa amb el seu cosí. El seu pare està mort, i la propietat que ha heretat ha començat a deteriorar-se. Ross Poldark haurà de fer front a totes aquestes situacions. On la puc veure? Movistar +. 
 
Les revenants 
A Annecy, un idíl·lic poble dels Alps, comencen a aparèixer persones que van morir anys enrere; gent de diferents edats i classes socials, tots ells desorientats, que intenten entrar a les seves antigues cases. Aquests retornats no són conscients de la seva mort i per això no entenen el terror, el rebuig o l'alegria que provoquen en uns familiars que ja havien assumit la seva pèrdua. On la puc veure? Amazon Prime Video i HBO. 
 
Lovesick 
Després de descobrir que té una infecció de transmissió sexual, el Dylan ha de posar-se en contacte amb totes les noies amb les quals ha tingut relacions en el passat per a informar de la seva malaltia. On es pot veure? Netflix. 
 
Beforeigners 
Un nou fenomen comença a passar a tot el món. Sobre l'oceà es veuen intensos flaixos de llum i comencen a aparèixer persones de tres èpoques concretes del passat: l'edat de pedra, l'era vikinga i el final del segle XIX. Ningú entén com és possible. On es pot veure? HBO.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: