Quantes relacions sexuals tindràs al llarg de la teva vida? Un estudi té la resposta

per Redacció, el 14 de juny de 2021 a les 14:36
T'has preguntat alguna vegada quantes relacions sexuals té la majoria de la població? Si és així, que sàpigues que l'estudi que va dur a terme Mintel pot ajudar a resoldre els teus dubtes.

L'empresa va enquestar més de 2.000 persones i els va preguntar sobre els seus hàbits sexuals per tal de poder crear estadístiques sobre aquest tema.


Després d'analitzar els resultats, la companyia va poder concloure que, de mitjana, una persona té unes 5.778 relacions sexuals al llarg de la seva vida. Això es tradueix en 2.808 hores, o dit d'una altra manera, en 117 dies.

Resultado de imagen de rihanna gif


D'altra banda, segons aquesta enquesta 1 de cada 5 persones assegura tenir més d'una relació sexual al mes, mentre que només un 3% afirma practicar sexe cada dia.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: