Les millors sèries d'aquest 2021, segons els usuaris

per Redacció, el 15 de juny de 2021 a les 14:41
Quines són les sèries d'aquest 2021 més ben valorades pels usuaris? Segons Filmaffinity, un portal especialitzat en el món audiovisual, aquestes són les ficcions amb més nota:



It's a sin 
La sèrie narra la història d'un grup de joves que arriba a Londres als anys 80. Tots somien en triomfar, gaudir de la ciutat, divertir-se i trobar-se a ells mateixos. La seva vida, però, es veurà afectada per una malaltia que no para d'estendre's i sobre la qual, en aquell moment, se'n coneixen pocs detalls: la sida. On la puc veure? HBO.

Mare of Easttown 
La sèrie se centra en Mare Sheehan (Kate Winslet), la detectiva d'un petit poble de Pennsilvània que s'involucra de ple en la investigació de l'assassinat d'una adolescent mentre intenta reconduir la seva vida personal. On la puc veure? HBO.

Invencible 
Quan el Mark Grayson hereta superpoders amb 17 anys, es converteix en un dels superherois més poderosos de la Terra, juntament amb el seu pare. Tots els seus somnis des que era nen es fan realitat... fins que passa una cosa que ho canvia tot. On la puc veure? Amazon Prime Video. 

El cielo te está esperando 
Un jove amb Asperger i el seu tiet fan "neteges traumàtiques": ordenen la vida dels qui moren perquè els seus éssers estimats coneguin les històries que van quedar sense explicar. On la puc veure? Netflix. 

Loki 
Ambientada en l'univers Marvel, se centra en el personatge de Loki qui és portat davant l'organització Autoritat de Variació Temporal després de robar la Galleda Còsmica en els esdeveniments d'Avengers: Endgame (2019). Loki acabarà viatjant a través del temps, alterant la història humana. On la puc veure? Disney +.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: