Aquestes són les ciutats catalanes amb més infidelitats

per Redacció, el 16 de juny de 2021 a les 08:25
Catalunya és el territori de l'Estat on es produeixen més infidelitats. Almenys aquesta és la conclusió que es pot extreure de la nova entrega del rànquing d'Ashley Madison, una plataforma internacional de cites per a casats amb milions d'usuaris d'arreu del món. Aquesta classificació estava encapçalada fins ara per Barcelona, però hi ha hagut un relleu al capdavant. La ciutat més infidel del país és ara Manresa.

La capital del Bages ha fet un ascens des de l'última edició: de la 19a plaça al lideratge. "És sorprenent", reconeix Cristoph Kraemer, director europeu del portal, als micròfons de RAC1. El càlcul es fa per càpita: de tots els habitants, quants d'aquests són usuaris d'Ashley Madison.


Després de Manresa i Barcelona venen Lleó i Madrid, i en el Top-20 encara hi entra alguna catalana més. Queda així: Granada, València, Alcalá de Henares, Castelló, Bilbao, Alacant, Sant Sebastià, Palma de Mallorca, Sabadell, Pamplona, Terrassa, Sevilla, la Corunya, Saragossa, Màlaga i Vigo.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: