Això és el que diuen de tu les teves fantasies sexuals

per Redacció, el 16 de juny de 2021 a les 08:29
Diuen que el que somiem està relacionat amb el moment què vivim i també amb la nostra manera de ser. Així doncs, no és d'estranyar que les fantasies sexuals que tenim també estiguin vinculades a la nostra personalitat.

Almenys així ho assegura l'investigador de la Universitat de Harvard Justin J. Lehmiller, expert en sexualitat. El científic i el seu equip s'han dedicat a analitzar les fantasies de més de 4.000 persones i han arribat a la conclusió que es poden associar als trets de personalitat establerts pel psicòleg Goldberg. En resum, això és el que diuen de nosaltres les nostres fantasies sexuals:

 


Versió sense playbuzz:

Oberts i curiosos
Segons apunten els investigadors de l'estudi, les persones obertes i curioses solen tenir fantasies sexuals força variades. Es deixen portar per la seva ment i imaginen tot tipus d'escenes: des de moments típics fins a coses molt poc convencionals..

Responsables
Les persones responsables solen ser organitzades i es pensen molt les coses abans de prendre una decisió. Això, segons els investigadors, es reflecteix en les seves fantasies que acostumen a ser convencionals, força típiques i fixes: és a dir, imaginen sovint la mateixa escena.

Extravertits
Les persones extravertides en el seu dia a dia també ho solen ser en les seves fantasies. Els trios i la poligàmia solen ser recurrents en la seva imaginació. A més, també acostumen a introduir joguines sexuals en les seves ficcions eròtiques.
Amables
Les persones que tenen com a tret característic l'amabilitat solen tenir fantasies sexuals de "parella", és a dir, en què només hi participen dues persones. Igual que passa amb les persones responsables, doncs, acostumen a imaginar-se escenes "tradicionals" i poc innovadores.

Amb canvis d'humor
Les persones amb canvis d'humor sobtats i a qui de vegades els costa gestionar les emocions, solen tenir fantasies sexuals relacionades amb la passió i el romanticisme, en què l'amor hi és present de manera molt evident.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: