Disney prepara una nova sèrie sobre una de les seves pelis més mítiques

per Redacció, el 17 de juny de 2021 a les 09:26
Ja fa gairebé 30 anys que es va estrenar La Bella y la Bestia, una de les pel·lícules més mítiques de Disney i la qual compta amb diverses adaptacions, com la del 2017 amb Emma Watson i Dan Stevens com a protagonistes. 

Doncs bé, sembla que les noves versions d'aquesta història segueixen. Disney + ha anunciat que està preparant una preqüela de la pel·lícula en format sèrie. Aquesta vegada, però, el guió no se centrarà en la Bella i la Bestia, sinó en Gastón i LeFou. A més, també apareixerà un nou personatge, la Tilly, la germanastra del Loui. 

 

La història es desenvoluparà en un regne anterior al de la cinta i, com hem dit, se centrarà en les figures de Gastón i LeFou. Aquests, en companyia de la Tilly, iniciaran una aventura després de conèixer un sorprenent fet sobre el seu passat. 


La preqüela musical començarà a rodar-se la pròxima primavera, així que trigarem a poder-la veure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: