Aquests són els guanyadors i guanyadores de la 14a edició del concurs Joves i Mobilitat del RACC

per Redacció, el 17 de juny de 2021 a les 09:31
El concurs Joves i Mobilitat, organitzat pel RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i dels Departaments d'Interior i d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ha lliurat els premis de la seva 14a edició, que enguany s'ha centrat en la protecció de la seguretat en l'entorn escolar.

El concurs Joves i Mobilitat té l'objectiu de promoure actituds i valors de mobilitat segura, sostenible i responsable entre els nois i noies de 12 a 18 anys. Al llarg de la seva trajectòria hi han participat prop de 19.700 joves de tot Catalunya que han donat a conèixer la seva visió sobre la mobilitat en gairebé 13.000 treballs.

El lliurament de premis d'aquesta edició, celebrada telemàticament per la pandèmia, ha comptat amb la participació del president del RACC, Josep Mateu; el secretari general del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, Oriol Amorós; el director del Servei Català de Trànsit, Ramon Lamiel, i el sub-director general d'Ordenació Curricular del Departament d'Educació, Ramon Grau.

Us deixem amb els guanyadors/es de la 14a edició:

ANUNCI GRÀFIC
• Guanyador: Carla Ruiz Herreros, alumna de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de
l’Escola d’Art de Vic, pel treball “Camí a l’escola”.

VÍDEO PER A INSTAGRAM
• Guanyadors: Bruno Artigau, Aida Cortada i Laura Lis, alumnes de 4t d’ESO A del Col·legi Montserrat, de Barcelona, pel treball “Sempre en verd”.

PROJECTE DE MILLORA DE LA SEGURETAT VIÀRIA
• Guanyadors: Angela Cammarota, Lola Hernandez, Alicia Díaz i Alejandra Pons,
alumnes de 4t d’ESO B del Col·legi Montserrat, de Barcelona, pel treball
“Semáforo ruidoso. Noisy Light”.

PROJECTE EDUCATIU EN MOBILITAT SEGURA D’UN CENTRE DOCENT
• Desert

MILLOR CLASSE
• Guanyadora: 4t d’ESO A de l’Institut Can Jofresa, de Terrassa.

PROFESSOR/A MÉS MOTIVADOR
• Guanyadora: Helena Marsal, de l’Institut Can Jofresa, de Terrassa.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: