Així és la dona que fa 8 anys que no es talla els cabells i aquests són alguns dels seus trucs

per Redacció, el 17 de juny de 2021 a les 12:00
L'entrenadora física Olga Demidova, de 46 anys i nascuda a Rússia, fa vuit anys que no es talla els cabells. "Un dia vaig llegir en un article que explicava que no tothom podia tenir els cabells llargs, ja que es tractava d'una peculiaritat genètica. Així que vaig decidir esbrinar fins on em podia arribar", assegura. 

Molts potser pensareu que es gasta una fortuna en xampús, suavitzants i altres productes capil·lars, però el cert és que mantenir la seva cabellera li surt molt barat.


L'Olga afirma que es compra els xampús al supermercat i que només es fixa en què continguin queratina. A banda d'això, aconsella no rentar-se el cap més de dos cops per setmana i evitar fer servir assecador o planxa, ja que, segons ella, crema els cabells i fa que creixi menys de pressa.
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: