Aquesta és la carrera amb més demanda: 4 coses que potser no sabies

per Redacció, el 21 de juny de 2021 a les 06:00
S'apropa final de curs i potser molts i moltes de vosaltres encara no heu decidit què estudiar. És per això que durant aquests dies anirem publicant diferents continguts sobre les opcions que teniu un cop acabat l'institut. Avui ens hem volgut centrar en la carrera més demandada a Catalunya des de fa anys. Sabeu quina és? Responeu l'enquesta, a veure si encerteu la resposta correcta. 

 


Sí, la carrera que més exigeixen les empreses és administració i direcció d'empreses (ADE). Aquests estudis lideren el rànquing dels més demandats des del 2016, segons diversos informes com ara l'elaborat portal de treball Infoempleo i la consultora de recursos humans Adecco. Ara bé, què sabeu sobre ADE? Coneixeu les sortides que ofereix? O quin tipus de formació rebreu? Us n'expliquem una mica més: 

 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: