Els turistes tornen al centre de Barcelona | Yvelisse Teixeira

La mascareta deixarà de ser obligatòria al carrer el 26 de juny

Els turistes tornen al centre de Barcelona | Yvelisse Teixeira
per Redacció, el 18 de juny de 2021 a les 11:50
El president espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat aquest divendres que dijous vinent convocarà un consell de ministres extraordinari per aprovar la supressió de l'obligatorietat de les mascaretes en els espais públics a partir del dia 26 de juny.

Sánchez ho ha anunciat en el transcurs de les Jornades del Cercle d'Economia, que clausurarà el president espanyol aquest migdia. "Ens anem aproximant a la normalitat a seques", ha afirmat, enmig d'un ambient molt cordial.


L'adeu de les mascaretes a l'aire lliure era un dels debats més intensos de les últimes setmanes. El mateix Pedro Sánchez ja havia avançat que es retirarien "aviat" fa pocs dies, i ara ja hi ha data confirmada.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: