Els 6 consells bàsics si vols tenir relacions sexuals en aquest lloc

per Adolescents.cat, el 18 de juny de 2021 a les 12:06
Tenir relacions sexuals a la platja és la fantasia de moltes persones, i encara més quan arriba l’estiu. De fet, podeu veure que està entre els llocs preferits on tenir relacions sexuals!

Però per idíl·lic que pugui semblar, no tot és tan fantàstic com sembla. De fet, si tens vagina sabràs que les piscines i les platges són llocs on és fàcil tenir infeccions d’orina i fongs.

Hi ha un seguit de precaucions que és molt important que segueixis si tens ocasió de tenir relacions sexuals a la platja (entenent que això no vol dir només penetració):

 
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: