Remeis casolans per a cuidar la pell si t'ha tocat massa el sol

per Redacció, el 10 de juliol de 2021 a les 06:00
Arriben els dies bons, la platja, la muntanya i, sobretot, el Sol. Malauradament entre tots anem destruïnt la capa d'ozó i això fa que cada any el Sol piqui una mica més. Així, et deixem 3 remeis casolans que poden ajudar a tractar la pell quan tornes de la platja/pisicina. Comentar que és molt important, com ja sabeu, posar-se sempre protecció solar i no abusar de prendre el sol!

 


Atenció! Aprofitem també per desmentir alguns remeis de tota la vida que, realment, no serveixen (i de fet perjudiquen la pell) per curar les cremades. Aquí els tens!


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: