Què és la modalitat 2+3? Descobreix els estudis en què pots fer-la

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 12:47
La modalitat 2+3 és una molt bona opció si no acabes de tenir del tot clar quina carrera vols fer. Aquest sistema consisteix a estudiar un Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) per després continuar els estudis amb un grau universitari de la mateixa temàtica.

El 2+3, doncs, et permet descobrir i formar-te en un àmbit concret i també guanyar experiència i temps. I és que, primer només et compromets a estudiar 2 cursos i obtens una titulació oficial que et dóna accés al món laboral. Llavors, si t'ha agradat la temàtica, pots formar-te a nivell universitari sense haver de fer un grau de 4 anys, ja que amb aquesta modalitat pots convalidar gairebé un any sencer. Per tant, obtens 2 titulacions en 5 anys!

Time choose the Xbox Series S one of the best inventions of 2020 | NeoGAF

Si t'estàs plantejant optar per aquest sistema, has de saber que la UVic-UCC ha impulsat nous itineraris 2+3, com el que formen el CFGS en Tècnic en Educació Infantil i el grau de Mestre en Educació Infantil. Els horaris estan pensats especialment perquè els estudiants puguin fer assignatures de diferents cursos i així obtenir en 5 anys la doble titulació de formació professional i de graduat universitari. A més a més, a la UVic-UCC també compten amb tots aquests altres itineraris 2+3. 

 



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: