6 sèries inspirades en històries reals que han enamorat els espectadors

per Redacció, el 22 de juny de 2021 a les 09:54
Igual que en el cinema, el món de les sèries també s'inspira en històries reals, encara que no sempre en siguem conscients. Us deixem amb 6 sèries que sorgeixen de fets que van passar a la vida real i que han rebut molt bones crítiques:

 


Entourage
Produïda per Mark Wahlberg i inspirada en la seva experiència, la sèrie se centra en la vida Vincent Chase, un aspirant a actor que es converteix en una estrella de Hollywood gairebé de la nit al dia. Una fama que decideix compartir amb els seus amics de Queens, el barri on va néixer, i que no sempre sap controlar.

Narcos
Sèrie que com segur que ja sabeu narra l'ascens i la caiguda del narcotraficant Pablo Escobar i el càrtel de Medellín, una de les organitzacions criminals més despiadades i famoses de la història.

The Corwn
La sèrie, basada en la vida de la reina Isabel II d'Anglaterra, és una de les més cares de la història: la seva primera temporada- 10 episodis- va costar prop de 120 milions d'euros. The Crown mostra els escàndols, les lluites de poder i les intrigues de la monarquia britànica.

The Bold Type
Sèrie inspirada en la vida de Joanna Coles, editora de Cosmopilitan. La producció narra les vivències d'un grup de treballadores i amigues d'una revista en ascens.Juntes exploren la sexualitat, la intimitat i l'amor. 

Orange is the New Black
La sèrie de Netflix està basada en la vida de Piper Kerman, una jove condemnada i empresonada per contraban de drogues.

American Crime Story
Explica alguns dels crims més coneguts de la història dels Estats Units, com el mediàtic cas de l'esportista O.J. Simpson o l'assassinat de Gianni Versace 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: