Logotip de Adolescents.cat

Les escenes d'Élite que estan generant polèmica

per Redacció, el 23 de juny de 2021 a les 11:56
Després de mesos d'espera, la nova temporada d'Élite es va estrenar la setmana passada. Ho va fer amb nous personatges com com Valentina Zerene, actriu argentina que va encarnar el paper d'Ámbar a la sèrie de Disney Channel 'Soy Luna' i André Lamoglia, protagonista de la sèrie brasilera de Disney, 'Juacas'. 

A més, en els nous capítols també hi trobem incorporacions com les de Martina Cariddi, Pol Granch, Carla Díaz i Manu Ríos. Doncs bé, segons alguns espectadors, els nous personatges tenen trames "poc profundes" i estan sobresexualitzats. 


 

De fet, una de les crítiques més recurrents d'aquesta nova temporada és que "hi ha massa sexe injustificat". En aquest sentit, una part del col·lectiu LGBT ha mostrat el seu malestar per com s'enfoquen les relacions entre persones homosexuals a la sèrie. Segons diversos usuaris, són poc realistes i es basen només en el sexe. Heu vist la nova temporada? Vosaltres què en penseu?


 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: