Logotip de Adolescents.cat

Aquesta tendència sexual cada cop està més de moda i us costarà de creure

per Redacció, el 23 de juny de 2021 a les 12:38
Durant la pandèmia hi ha fetitxismes que han anat a l'alça i un d'ells és el de comprar roba interior feta servir a través de plataformes d'internet. 

Abans de tot, però, què és un fetitxisme? Es tracta d'un comportament sexual que consisteix a contemplar o manipular un objecte o una part del cos determinats amb una intenció sexual. Així doncs, es poden tenir fetitxismes amb els peus, les orelles, la llenceria...i també la roba utilitzada. 


Així ho ha explicat a RAC1 la responsable de comunicació de Secret Panties, una plataforma de compravenda de fetitxismes a Espanya. Aquest fetitxisme –el de comprar coses utilitzades i fer-les servir sexualment - no és tan minoritari com potser us penseu. A Secret Panties asseguren que tenen 45.000 usuaris a Espanya! Calculen que un 65% dels registrats són persones que venen (majoritàriament dones), i el 35%, compradors (la majoria dones), expliquen a RAC1. 

Si bé a Espanya aquest tema és tabú, hi ha països on el fetitxisme està molt més normalitzat. Un d'ells és el Japó on fins i tot tenen màquines expenedores amb calces utilitzades.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: