Horòscop del dia: 24 de juny

per Adolescents.cat, el 24 de juny de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Els Àries estareu una mica confosos amb els vostres sentiments i necessitareu l'ajuda d'un amic per acabar d'entendre que us passa pel cap. Si heu d'escriure alguna cosa, aprofiteu a fer-ho avui perquè la inspiració estarà de la vostra banda. 

TAURE 
Avui seràs molt més crític amb les persones que t'envolten i és molt probable que tallis una relació amb algú. No pots amb la gent falsa i que saps que no t'aporta res. 

BESSONS 
Intenta no involucrar-te molt en els problemes d'una altra persona perquè sembla que pots acabar rebent tu. Hi ha una persona que estarà molt afectuosa amb tu però encara no té els sentiments clars. 

CRANC 
Els Cranc prendreu més d'una decisió que tindrà conseqüències positives pel vostre futur. Intenta organitzar-te millor per no estressar-te. Tindràs una forta connexió amb una persona d'un signe de terra. 

LLEÓ 
Avui estaràs molt més tranquil i tindràs ganes de passar més estones amb la teva família i la gent que estimes. Aquesta tarda podries rebre una bona notícia que et farà veure el cap de setmana d'una altra manera.

VERGE 
Els Verge estareu especialment sentimentals i us sentireu atrets per una persona que us pot portar problemes. Hi ha un amic/ga molt proper/a que t’està demanant que el tinguis més en compte, fes-ho. 

BALANÇA 
Intenta no estressar-te molt perquè els Balança sembla que us ho agafareu tot massa a pit! Troba moments per desfogar-te i no et precipitis prenent decisions impulsives. 

ESCORPÍ 
Aprofiteu aquest divendres per dedicar-lo a alguna cosa que us agradi, com anar al cine amb amics, fer esport...ho necessiteu per desconnectar. Avui l'amor està de la teva banda: no et guardis els teus sentiments. 

SAGITARI 
Els Sagitari heu d'aprofitar per fer coses que fa dies que teniu al cap perquè tindreu tota la sort de part vostra! T'arriben noves oportunitats i hi ha una persona que et demostrarà que ets molt important per ell/a. 

CAPRICORN 
Avui tindreu les coses més clares i expressareu el que sentiu sense manies a persones que no us aporten altra cosa que mal rotllo. Tens molt bona sort en els estudis/feina. 

AQUARI 
Sembla que els Aquari esteu gastant massa energia pensant en una persona que no val gens la pena. Un amic intentarà fer-te veure la veritat però sembla que encara no estàs preparat.

PEIXOS 
Els Peixos avui rebreu bones notícies! Això et farà ser més positiu i t'atreviràs a dir una cosa que fins ara tenies ben amagada al teu interior. Vigila, però, com l'expresses perquè de vegades pots ser massa impulsiu/va. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: