Logotip de Adolescents.cat

«El túnel de la vagina» i altres curiositats de la mansió de Cara Delevingne

per Redacció, el 25 de juny de 2021 a les 11:23
"El túnel de la vagina", piscines de boles, màquines de jocs, gronxadors gegants i barres d'striptease. Aquests són només alguns dels peculiars detalls de la mansió que Cara Delevingne té a Los Angeles. 

En un reportatge per la revista AD, la model i actriu ha mostrat casa seva i ha revelat algunes intimitats poc conegudes. Per exemple, ha explicat que "el túnel de la vagina" –un passadís secret que connecta dues habitacions- és l'espai on es refugia quan necessita creativitat. 

A més, també ha deixat molt clars alguns dels seus referents. I és que algunes habitacions de la mansió estan inspirades en artistes o obres que admira com el director de cinema David Lynch, el cantant David Bowie o el conte Alicia en el país de la maravillas. Us deixem amb els vídeos i també amb algunes fotos.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: