Logotip de Adolescents.cat

Com es vesteix una «Coconut Girl»? Aquesta és la tendència de l'estiu a TikTok

per Adolescents.cat, el 4 de juliol de 2021 a les 08:48
A TikTok podem veure un mix increïble d’estètiques i tendències però n’hi ha una que està cridant molt l’atenció i que promet ser un èxit aquest estiu. És la tendència “Coconut Girl” i està inspirada en els anys 2000.

En què consisteix aquesta tendència? Sirenes, estampats tropicals, joies de colors, tatuatges temporals, xancletes i sandàlies de plataforma… I sobretot colors molt llampans amb predomini del groc, el rosa, el verd i el blau. És una estètica inspirada en les platges de Hawaii amb surfers i arbres de coco al costat del mar. És un look alegre i innocent que ens fa pensar molt en la mítica sèrie H2o.

En aquest vídeo de TikTok pots veure en què consisteix aquesta tendència:


 
@loveonlynyc

#coconutgirl #mermaidaesthetic #beachvibes 🌺

♬ original sound - ʚ❤︎ɞ

Aquí et deixem uns quants looks "Coconut Girl" per agafar inspiració:



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: