Així és créixer amb 150 germans: un adolescent explica el seu cas a TikTok

per Redacció, el 28 de juny de 2021 a les 10:45
T'imagines com seria créixer en una familia amb 150 germans? Doncs això és precisament el que explica Murray Blackmore, un noi de 19 anys que s'ha fet viral a TikTok relatant el seu cas.

Aquest jove és un dels membres de la família polígama més gran del món. El seu pare, Winston Blackmore va ser líder d'una secta anomenada Sant dels Últims Dies situada a Bountiful (Canadà). Al llarg dels anys ha tingut un total de 27 esposes "espirituals" i 150 fills, entre ells el Murray.


Evidentment el seu comportament i les seves pràctiques han estat envoltades de polèmica. De fet, tal com expliquen des de Codigo Nuevo, Winston Blackmore va ser detingut el 2018 per haver-se casat amb menors d'edat i també va ser condemnat per practicar la poligàmia.

 
@kayezer0

Part One of a series of questions. Want a question answered? Put it down below! ##excult ##exmo ##exmormon ##fyp ##foryou ##foryoupage

♬ Intro - The xx

El Murray i alguns dels seus germans van decidir allunyar-se del seu pare i de la comunitat i començar a compartir les seves experiències a les xarxes socials. En els seus vídeos aquest jove contesta les preguntes dels usuaris, per exemple quina educació van rebre, com s'organitzaven, com era la convivència amb tantes persones i com aconseguien recordar el nom de tots els seus germans i germanes. Precisament la resposta a aquesta última pregunta és una de les que ha generat més interès.

Segons comenta el Murray, per tal de no oblidar com es deien els seus fills, el seu pare va decidir posar-los noms que comencessin per la mateixa lletra en funció del seu any de naixement. Per exemple, tots els del 2001, com el Murray, tenen noms amb la M. D'aquesta manera, en tenir una espècie d'ordre alfabètic, són més senzills de recordar i memoritzar. Què en penseu d'aquest cas?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: