Com ha anat la selectivitat aquest any? Nombre d'aprovats, notes mitjanes...i altres dades de les PAU 2021

per Redacció, el 28 de juny de 2021 a les 12:50
En aquesta convocatòria la nota de la selectivitat més alta ha estat d'un 9,90. L'han obtinguda cinc noies i dos nois, que han estudiat en cinc centres públics i dos concertats de Catalunya: Institut Lauro (Les Franqueses del Vallès), Institut Jaume Balmes (Barcelona), Escola Sant Josep (Sant Sadurní d'Anoia), INS La Bisbal (La Bisbal d'Empordà), Escola Mare de Déu de la Salut (Sabadell), INS Els Planells (Artesa de Segre), Institut Julio Antonio (Móra d'Ebre).

Cal dir que la nota publicada és sobre 10 perquè es calcula la fase general. L'específica no es compta perquè no és obligatòria i no tothom la fa.

Aquest any hi ha 1.242 alumnes (1.028 el 2020) que rebran la distinció que atorga el Govern de la Generalitat als estudiants amb una nota igual o superior a 9 en la fase general de la PAU. Us deixem amb un resum de com ha anat la selectivitat 2021:

Resultats globals PAU 2021 (Fase general)
 Matriculats: 795
 Presentats: 583
 Aprovats: 531
 % Aprovats/Presentats: 96,77%
 Mitjana expedient (aprovats): 7,64
 Mitjana PAU (aprovats): 6,848
 Mitjana accés (aprovats): 7,325

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: