Així és l'home que va viure més de 41 anys a la selva

per Redacció, el 29 de juny de 2021 a les 10:51
Ja fa més de 8 estius que Ho Van Thanh, de 89 anys, i Ho Van Lang, de 47 anys van ser "rescatats" del bosc on vivien des de feia més de 40 anys. Pare i fill s'havien instal·lat en una selva situada a la província de Quang Ngai als anys 70 per refugiar-se dels atacs de la Guerra del Vietnam.

Vivien en una cabanya de fusta construïda entre els arbres i s'alimentaven de fruites, animals i vegetals que havien aconseguit cultivar en un petit hort. La seva vida a la selva, però, es va acabar l'estiu de 2013 quan un grup de persones, preocupades per l'estat de salut de Ho Van Thanh, va alertar les autoritats.


Des de llavors pare i fill viuen en un poble de Vietnam on es fan càrrec d'ells. I és que la reinserció a la societat no ha estat senzilla. Ho Van Lang, per exemple, mai havia vist una dona fins que va arribar al poble ni tampoc sabia parlar el dialecte local.


A més a més, els aparells electrònics, els sorolls, els cotxes...els resultaven coses totalment desconegudes a les quals s'havien d'adaptar. De fet, tots dos han confessat en diverses entrevistes que els agradaria tornar a la vida que tenien abans. Coneixíeu aquesta història?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: