La Pegatina: «Estem preparant moltes col·laboracions internacionals»

per Redacció, el 29 de juny de 2021 a les 16:04
Rumba, diversió, temazos i sobretot molta festa són probablement les paraules que millor defineixen La Pegatina, el grup que porta pràcticament 20 anys fent-nos saltar i ballar en festivals, festes majors i concerts per tot el país. Aquest passat octubre van fer públic el seu últim disc, Darle la vuelta, que han començat a promocionar ara que les restriccions per la pandèmia permeten tornar a fer concerts. 



I no en tenen prou! Els de La Pegatina ja estan preparant música nova que sortirà cap a finals d'any. Parlem amb l'Adrià Salas, cantant i guitarra del grup, sobre treure temes en pandèmia, la indústria musical i totes les novetats que tenen preparades. 


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: