5 sèries noves per començar aquest juliol

per Redacció, el 30 de juny de 2021 a les 09:23
Aquest és un recull de les noves estrenes de ficció que podrem veure aquest mes de juliol a les plataformes audiovisuals:

 



Versió sense playbuzz

Jóvenes altezas
La sèrie, produïda a Suècia, se centra en la vida del príncep Wilhelm, un adolescent conflictiu que sempre es busca problemes. La seva família, per tal d'evitar més escàndols, decideix enviar-lo a l'internat de Hillerska. Allà, aquest jove de la reialesa, s'adonarà que seguir els seus sentiments és més complicat del que creia. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir de l'1 de juliol.

Atípico (temporada 4)
Reflecteix la vida del Sam, un jove de 18 anys amb espectre autista. Explica tant la seva vida com els de qui l'envolten i està plena de personatges que lluiten contra les seves pors. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 9 de juliol.

The restaurant. 1951
Una minisèrie que deriva de la ficció The Restaurant, una de les produccions nòrdiques amb més èxit. Explica l'estiu en el qual els personatges Nina i Calle van retrobar l'amor. On la puc veure? Filmin. Quan? A partir del 13 de juliol.

Yo Nunca (temporada 2)
Explica la història d'una noia índia que, després de la mort del seu pare, intenta deixar enrere els clixés associats a la seva cultura. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 15 de juliol.

Sky rojo (temporada 2)
Narra la història de tres prostitutes de tres nacionalitats diferents: espanyola, argentina i cubana, les quals fugen després d'haver deixat greument ferit al responsable del club on treballaven. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 23 de juliol.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: